VASTAVALO MEDIA Pieni kuvakoko puoleen hintaan!  -  Nopeat toimitukset klo 24 saakka joka ikinen päivä! 


Liity kuvaajaksi   ⁞   Kirjaudu   ⁞   Info in English

  SUOMEN SUURIN KUVAPANKKI       V A S T A V A L O  ✧   


 

Monipuolisimman kuvatoimiston kuvaajaksi?Kuvatoimisto Vastavalo.fi on vuonna 2004 perustettu suosittu ja vakaa tuhansien asiakkaiden käyttämä palvelu. Asiakkaitamme ovat mm. kaikki suuret kustantamot, kansainväliset yritykset, julkishallinto, kymmenet mainostoimistot sekä lukuisa määrä pienempiä yhteisöjä ja yrityksiä.

Meillä on kotimaisista kuvapankeista eniten aktiivisia kuvaajia ja maksamme vuosittain kuvamyyntiprovisioita sadoille kuvaajille. Kuvaajamme saavat kuvamyynneistä 50-60% korvauksen joka on kuvatoimistoalan korkeimpia. Taloutemme on erittäin vakaalla pohjalla ja myyntimme kasvaa edelleen. Olemme vuosien varrella uudistaneet ja haastaneet kotimaista kuvatoimistoalaa monin tavoin.

Palvelumme yksi perusarvoista on yhteisöllisyyden kautta tapahtuva kuvaajien kehittyminen. Tarjoamme kuvaajalle runsaasti mahdollisuuksia kommunikointiin muiden kuvaajien kanssa. Saat kuviasi myös heti esille ja myyntiin eli sinun ei siis tarvitse odottaa jopa viikkoja. Voit myös helposti vaikuttaa kuviesi hinnoitteluun. Karsimme kuvia jälkikäteen ja annamme usein suoraa sekä rakentavaa palautetta kuviesi mahdollisista virheistä, jotta voit kehittää kuvallista ilmaisuasi tai tekniikan hallintaa. Tämä on poikkeuksellista kuvatoimistoalalla.

Vastavalossa on mukana monentasoisia kuvaajia. Painopisteemme on hyvän menestyksen myötä siirtynyt enemmän vakavammin kuvaamiseen suhtautuviin sekä ammattimaisiin kuvaajiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mukaan edelleen pääsisi harrastajatkin. Hyvillä kuvilla pärjää aina ja annamme periaatteessa mahdollisuuden kokeilla kuvatoimistouraa kaikille. Monet ovat kauttamme onnistuneet myymään ensimmäistä kertaa kuviansa ja useat kuvaajat jopa satoja.

Yhteisöllisyys ja tasoerot vaativat myös kuvaajilta paljon kommunikaation ja monenlaisen ilmaisun ymmärtämisen vuoksi. Palvelumme saattaa aiheuttaa vakavaa riippuvuutta ja tuo varmasti runsaasti sisältöä sekä yhden tarkoituksenkin valokuvaamisen arkeen. Vaadimme kuvilta teknistä moitteettomuutta ja meillä on paljon tiukkoja sääntöjä emmekä jousta esim. käyttölupa-asioissa. Yleisimmistä kuva-aihestakin on runsaasti kuvia. Kukilla ja linnuilla ei välttämättä päästä pitkälle, mutta omalla ilmaisulla ja monipuolisilla aiheilla varmasti.

Palvelumme sekä asiakaskuntamme laajuuden vuoksi pystymme tarjoamaan huomattavasti enemmän kuin monet pienemmät tai aloittelevat ja epämääräiset kuvapankit. Meillä on runsaasti kokemusta ja nopeasti toimivat järjestelmät. Laittamalla kuvasi meille myyntiin on kotimaiset markkinat hyvin hallussasi. Uutena ja kasvavana asiana olemme käynnistäneet vuodenvaihteessa ulkomaanmyynnin luottokorttimaksamisen kautta.

Kuviemme näkyvyys hakukoneissa eli esim. Googlessa on erittäin hyvä. Tämä johtuu sivustomme optimoinnista hakukoneiden suhteen sekä muusta pitkäjänteisestä työstä poikkeuksellisen hyvän ja asiallisen hakusanoittamisen suhteen, jossa yhteisöllisyys on ollut suurena voimavarana. Palveluamme kehitetään myös aktiivisesti muillakin osa-alueilla ja pystymme toteuttamaan nopeasti palautteen myötä esille tulleita toiveita.

Tarjoamme vakavammin kuvaamiseen suhtautuville mahdollisuuden päästä nopeammin eteenpäin jäsenyystasoissa sekä myöhemmin muita etuja. Pääset lukemaan laajemmat käyttöehtomme sekä ohjeita palvelun käyttöön heti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu alla olevan linkin kautta eikä velvoita mihinkään.


Kuvaajaksi rekisteröityminen