VASTAVALO MEDIA Pieni kuvakoko puoleen hintaan!  -  Nopeat toimitukset klo 24 saakka joka ikinen päivä! 


Liity kuvaajaksi   ⁞   Kirjaudu   ⁞   Info in English

  SUOMEN SUURIN KUVAPANKKI       V A S T A V A L O  ✧   


Info

- English version

Yleistä


Kuvatoimisto Vastavalo.net on vuonna 2004 perustettu suosittu ja vakaa tuhansien asiakkaiden käyttämä palvelu. Asiakkaitamme ovat mm. kaikki suuret kustantamot, kansainväliset yritykset, julkishallinto, kymmenet mainostoimistot sekä lukuisa määrä pienempiä yhteisöjä ja yrityksiä. Olemmekin suurin ja monipuolisin kotimaista kuvaa välittävistä kuvapankeista ja meillä on myös eniten aktiivisia kuvaajia.

Palvelumme yksi perusarvoista on myös yhteisöllisyyden kautta tapahtuva kuvaajien kehittyminen. Tarjoamme kuvaajillemme runsaasti mahdollisuuksia kommunikointiin muiden kuvaajien kanssa sekä markkinoiden korkeimpiin kuuluvan osuuden kuvamyynneistä. Sadat kuvaajamme mahdollistavat monipuolisimman valikoiman sekä tuovat mukaan uniikkia paikallisuutta.

Kuvien tilaaminen ja toimitus


Ostaminen on yksinkertaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tilaaminen onnistuu suoraan kuvien alta ja muistilistan avulla voi tilata useita kuvia kerralla. Tilattujen kuvien latauslinkin toimitusaika on pääsääntöisesti tunnin sisällä, myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä. Klo 24 jälkeen tilatut kuvat saatetaan toimittaa vasta aamupäivällä. Yli 20 kuvan kertatilauksessa toimitus saman päivän aikana.

Ensisijainen laskutusmuoto on verkkolaskutus 1-2 viikon sisällä. Myös sähköpostilasku (PDF) tai paperilasku mahdollinen. Kuvatilauksen voi perua tai kuvia vaihtaa perustelluista syistä kahden vuorokauden sisällä tilauksesta jollei toisin sovita tai kyseessä avoin tilaus.

Yhteystiedot


Palvelua ylläpitävä yritys: Vastavalo Media, Y-tunnus: 1853204-8

Vastaava tuottaja: Mikko Paartola - mikko.paartola [at] vastavalo.fi

Kuvaajaneuvosto:

Mikko Paartola (pj.)
Ari Andersin
Lasse Ansaharju
Jaakko Vähämäki
Anne Saarinen

Tilaukset ja tiedustelut: tilaukset [at] vastavalo.fi

Laskutus ja laskutiedustelut: vastavalomedia [at] icloud.com


Yleiset asiat: info [at] vastavalo.fi

Kuvatoimisto Vastavalo.fi
Vuotie 61 A 7, 00990 HKi
puh. 0440408068